Adelaarsartillerie

Het bereik van de adelaarsartillerie is nagenoeg onbeperkt. Deze artillerie vuurt exploderende granaten af op sterke vijanden, maar kan pas actief worden nadat een grote troepenmacht is ingezet.

Vanaf stadhuis level 11 krijg je dit geweldige verdedigingswapen. Je kan dit vervolgens nog upgraden naar level 2. Als stadhuis level 12 kan je het upgraden tot level 3. Sinds de december 2019 update is er zelfs een level 4 adelaarsartillerie voor stadhuis level 13!

Om de adelaar te bouwen kost je het 8.000.000 goud voor level1, 10.000.000 voor level 2, 12 miljoen voor level 3 & 18.000.000 goud voor een level 4 adelaar in clash of clans! Alvorens je deze kan upgraden dien je wel al je goudkluizen te upgraden tot level 14, zo kan elke kluis 4 miljoen goud opslagen.

De adelaarsartillerie kan zowel grond als luchttroepen raken en zorgt voor gebiedsschade. Er is een veilige zone van 7 tegels rondom de adelaar, als er troepen in deze zone zitten kunnen ze niet geraakt worden door de exploderende granaten. Het favoriete doelwit van de adelaarsartillerie is de golem. Hierop brengt hij 3x meer schade toe! Dit verdedigingswerk is vergelijkbaar met de hapsnap.

Geef een antwoord