Hapsnap

De Hapsnap vuurt enorm zware stapels van slecht vastgebonden stenen naar vijanden die het dicht in de buurt zijn. De stapels breken bij impact uit elkaar en brengen extra schade toe aan de achterliggende troepen.

Hapsnap

Dit nieuwste verdedigingswapen is beschikbaar vanaf stadhuis level 13 en kan je maximum upgraden tot level2. Het bereik is 3 tot 10 tegels en kan zowel lucht als grondtroepen aanvallen.

In je dorp kan je maximaal 2 ‘hapsnaps’ hebben staan. Dit verdedigingswerk is toegevoegd aan de update van december 2019 om het verdedigen tegen massa’s heksen en vleermuizen te verbeteren. Deze aanvalsstrategie was redelijk OP.

Om de hapsnap in clash of clans te bouwen duurt het 12 dagen voor de level 1 beschikbaar is in je dorp. Ik probeer deze in de opbouw van mijn dorp centraal te plaatsen om zo alle kanten te kunnen verdedigen. Mijn voorkeur gaat uit naar een 3hoek met 2x een hapsnap en de eagle artillerie. (Zorg er zeker voor dat deze niet samen kunnen bevroren worden door een vriespreuk.

Aanvallen tegen een hapsnap

Wanneer je een vijandig dorp wil aanvallen probeer je de hapsnap uit te schakelen met ‘1’ troep. De hapsnap heeft namelijk omgevingschade en zal zo schade toebrengen aan al je tropen die in het pad lopen. Ideaal is als je deze met een queen-walk kan uitschakelen of een andere optie is natuurlijk om je kar door hem te sturen. Zo zal je weinig schade ondergaan.

Een recent veel gebruikte strategie is om 3 bliksem spreuken te gebruiken samen met een aardbevingsspreuk. Zo zal je de hapsnap volledig vernietigen. Zorg er voor dat je buiten de hapsnap ook nog minstens 1 ander ‘zwaar’ gebouw kan vernietigen => Adelaarsartillerie of Clankasteel! Zo krijg je enorm veel waarde van je bliksemspreuk!

Geef een reactie