Barbarenkoning

De barbarenkoning is een kolossale gevaarte dat enorme hoeveelheden schade kan verwerken. Hij vermorzelt alles wat op zijn pad komt! Hij verdedigd zijn territorium fel en kan in een verwoestende woede ontsteken, zodra zijn talent ‘Ijzeren vuist’ is ontgrendeld!

In clash of clans kan je in je kazerne verschillende troepen maken als boogschutters, reuzen, goblins, … Een echte krijger is de barbaar. Met zijn zwaard richt hij veel schade aan aan zowel gebouwen als verdedigingswapens. Door zijn gespierde lichaam kan hij veel verdragen en kan hij zelfs op een laag level al de schade van een mortier overleven. De barbaar is een echte krijger en geeft niet snel op! Al is dit maar het kleine broertje van de èchte held..

Barbarenkoning “Bouwen”

Vanaf stadhuis level 7 heb je de mogelijkheid om de Barbarenkoning te ontgrendelen. Van zodra je aan 10.000 duister elixer komt, kan je dit machtig figuur best meteen trainen. Het voordeel is dat je hem meteen kan gebruikten omdat er geen trainingstijd nodig is voor level 1.

De Barbarenkoning is zowel in te schakelen als verdediger en als aanvaller.

  • Verdediger: Bij tegenaanvallen verdedigt hij je dorp met al zijn kracht. Wanneer grondeenheden zijn zone bereiken, gaat hij erheen en vermorzelt ze met zijn gigantische vuisten en zijn ijzersterk zwaard.
  • Aanvaller: Wanneer je hem inschakelt bij een aanval gaat hij tewerk als een gewone barbaar, maar met veel meer kracht en levenspunten. Hij vernietigt de meeste gebouwen in 2 slagen, waardoor hij razendsnel door het drop wandelt en zeer veel schade aanricht in korte tijd. Vanaf level 5 kan je zijn talent ‘Ijzeren vuist’ gebruiken in je aanval. De Ijzeren vuist is een talent waarbij hij een deel van zijn levenspunten herstelt en zijn aanvalskracht versterkt. Wil je meer weten of zijn talent, klik dan zeker een keer op Ijzeren vuist!

Kortom, hij is een must-have van zodra je hem kan trainen!

De barbarenkoning is de eerste held die je kan vrijspelen in clash of clans. Hij is beschikbaar vanaf stadhuis level 8 en beschikt over 70 levels! Je kan hem upgraden met duistere elixir. Zijn totale kostprijs voor tot level 70 te upgraden bedraagt maar liefst 9.745.500 duister elixir! Probeer hem daarom zo snel en zo veel mogelijk te upgraden. Hoe sneller je een level 70 barb king hebt hoe interessanter dit is voor je aanvallen. 

De barbarenkoning kan elk gebouw / eenheid aanvallen behalve luchttroepen. Zorg er dus altijd voor dat je de clanversterking van je tegenstander al uitgeschakeld hebt, of zorg voor enkele backup tovenaars die achter je koning aanlopen. Een ideaal plan is om de nieuwste belegeringskazerne achter je koning te plaatsen. Zo zal je koning samen met de P.E.K.K.A. alle schade opvangen, en zullen de gevolgde tovenaars de rest uitschakelen.

De ijzeren vuist

De ijzeren vuist is de speciale eigenschap van deze barbarenkoning. De koning ontsteekt in woede, waardoor zijn gezondheid aanzienlijk herstelt. Ook krijgen zijn snelheid en aanvalskracht een boost. Bovendien schaart een groep woedende barbaren zich om hem heen en vecht mee. Elke 5 levels zal de ijzeren vuist sterker en beter worden. (meer schade, meer levenspunten, meer barbaren). Sinds de december 2019 update zal de ijzeren vuist ‘zelfstandig’ starten wanneer je king zijn levenspunten bijna opgebruikt zijn.

Skins barbarenkoning

Een skin is een soort ‘vermomming’ dat je de koning kan aandoen. Dit is geen extra toegevoegde kracht maar een leuke extra voor de gameplay nog interessanter te maken. Deze skins kan je enkel verdienen wanneer je in het bezit bent van de gulden kaart. Deze gulden kaart kost je 5,49 euro per maand en elke maand zijn er andere ‘prijzen’ te verdienen.

Geef een reactie