Boogschutterskoningin

De Boogschutterskoningin in clash of clans is voor mij de belangrijkste held. De gezondheid van deze sierlijke jageres is matig, maar ze bezit een vernietigende kracht. Ze gebruikt sluipschutterstactieken om haar territorium te verdedigen. Zodra haar ‘koninklijke mantel’ is ontgrendeld, kan ze ongemerkt te werk gaan en enorm veel schade toebrengen. 

Boogschutterskoningin

Ze heeft 2 zeer belangrijke eigenschappen: De eerste belangrijkste eigenschap voor de koningin is dat ze vanaf 5 tegels gebouwen kan uitschakelen. Zo kan ze vanop een veilige afstand de gebouwen van de tegenstander uitschakelen. De 2e eigenschap van onze koninklijke queen is dat ze ‘onsterfelijk is. Ze kan uitgeschakeld worden wanneer haal levenspunten op zijn, maar na ‘de rusttijd’ zal ze bij de volgende aanval terug ingezet kunnen worden.

Mijn persoonlijke aanvalsvoorkeur gaat uit naar de Queen walk met 5 helers. Je plaatst haar (mijn voorkeur) richting de adelaarsartillerie. Zo probeer ik om de adelaar uit te schakelen alvorens de rest van mijn leger in te zetten. Zo blijft deze adelaar in ‘ruststand’ en kan je iets rustiger aanvallen plannen. Hou er wel rekening mee wanneer er te veel ‘Point defences’ op de queen je een woedespreuk zal nodig hebben om haar in leven te houden. (zorg ook altijd voor een vriesspreuk om de single target inferno stil te leggen wanneer deze op je queen ‘gelokt’ is.) Later meer over deze aanvalsstrategie. ( Boogschutterskoningin met helers )

Boogschutterskoningin range

Onze krijger kan 5 tegels ver schieten. De normale boogschutter maar 3.5 tegels. Met deze reden zal ze altijd iets achter andere troepen blijven staan (bowlers , tovenaars, …)

Boogschutterskoningin Skins

Net zoals voor de 4 andere helden in clash of clans zijn er ook skins uitgebracht voor deze koningin. Op dit moment zijn er 5 verschillende skins ‘te koop’ geweest. Deze kon je enkel vrijspelen wanner je in het bezit was van een gulden kaart.

Bekijk ook zeker de pagina van de barbarenkoning!

Geef een antwoord