Heldenjager

De heldenjager heeft slechts één missie: vijandelijke helden uitschakelen. Als ze niet aan het jagen is, werkt ze in de dorpsapotheek. Ze is lichtvoetig genoeg om over muren te springen en met haar giftige wapens laat ze haar doelwitten trager bewegen en aanvallen.

Heldenjager

De heldenjager in clash of clans jaagt op de helden van je aanvallende dorp

Deze jager kan je maken met duistere elixir in de duistere kazerne (level 9). Ze neemt 6 plaatsen in van je legerkamp. Haar favoriete doelwitten: Barbarenkoning, Boogschutterskoningin, Nobele wachter, Koninklijke kampioene.

Zolang er helden leven in het dorp van je tegenstander zullen de heldenjagers in clash of clans deze proberen aan te vallen. Pas als alle helden uitgeschakeld zijn zullen ze willekeurige gebouwen aanvallen.

Heldenjager

Gebruik de helden jager nooit als ‘single’. Deze zal te snel sterven. Wanneer er helden aan de buitenkant van het dorp van je tegenstander zijn speel dan eerst een ijsgolem. Deze zal de schade van de held opnemen, vervolgens de vries over de held doen. Op deze tijd hebben 2-3 heldenjagers de held uitgeschakeld.

1 Comment

Geef een antwoord