Nobele Wachter

De nobele wachter in clash of clans: Deze doorgewinterde gevechtsgeleerde volgt groepen bevriende troepen die hij een boost geeft met zijn levensaura.

Na de barbarenkoning op stadhuis level 7, de boogschutterskoningin op stadhuis level 9 is de nobele wachter in clash of clans gekomen bij de stadhuis level 11 update. De engelse benaming van de nobele wachter is de Grand Warden.

Deze nobele wachter is een heel ander type held. Hij zorgt namelijk voor een levensaura van je troepenmacht. Hij volgt de troepen en geeft de troepen een levensboost tussen de 20% op level 1 en 90% op level 40. Een ander groot verschil met de barbarenkoning & boogschutterskoningin is dat je deze held upgrade met elixir en niet met duister elixir.

Je kan de Grand warden (engelse benaming) instellen op grond of op lucht. Dit hangt er vanaf met welke soort aanval je de tegenstander gaat aanvallen. Doe je dit met grondtroepen zet je hem op grond, doe je een luchtaanval met draken / ballonnen / lavahond? Dan zet je hem op luchtmodus.

De nobele wachter is een van de drie troepen die over muren kan springen (Varkensruiter, koninklijke kampioene). Dit heeft voor een nieuw type van aanval gezorgd namelijk de nobele wachter walk (warden walk). Deze aanval gebeurd op dezelfde manier als de Queenwalk.

Je start met je nobele wachter de aanval en je zet direct 5 helers op hem om hem levend te houden. Vervolgens schakel je het doeltarget uit, meestal de eagle of een multi-infernotoren. Als dit gebeurd is start je de aanval met je P.E.K.K.A of bowlers aan de kant van je warden.

Zo zal hij zich samenvoegen met je aanvalsleger en zal hij zijn levensaura doorgeven. Zorg altijd voor een woede spreuk. Deze kan je helers boosten indien zijn levenspunten beginnen te zakken. Je kan deze ook gebruiken voor hem sneller door het vijandelijke dorp te duwen.

Skins nobele wachter

feest nobele wachter

Voorlopig is er nog maar 1 skin uitgebracht voor deze held. Deze is toegevoegd in augustus 2019. Je kan deze enkel vrijspelen als je in het bezit was van een gulden kaart. (betalende seizoenskaart voor 5,49 euro)

Geef een reactie