Infernotoren

Ontsteek de op duister-elixir brandende vlam van de infernotoren om schade op te bouwen en toe te brengen aan individuele doelwitten, of om constant verschillende doelwitten tegelijk te roosteren.

De infernotoren is beschikbaar vanaf stadhuis level 10 ( 2 stuks). Het maximale level van deze toren bedraagt level 6(beschikbaar op stadhuis lvl12). De kostprijs voor een level 1 infernotoren:  5.000.000 goud. Op je landkaart gebruikt hij 2×2 ruimte. Dit wil zeggen dat je hem op een zeer klein oppervlakte kan plaatsen (eventueel samen met een veerval / reuzenbom / infernotoren). Je dient de toren op geregelde tijdstippen te herlanden (hiervoor gebruik je duister elixir)

Je hebt de keuze om hem in te stellen op single / multi :

Single-Target infernotoren

Wanneer je er voor kiest om de infernotoren in te stellen op single zal deze maar 1 troep kunnen aanvallen maar dit zal gebeuren met toenemende schade. Dit wil zeggen dat wanneer de toren zich ‘vastbijt’ op een golem deze binnen de 6 seconden zal sterven(zelfs met volledige levenspunten).  Dit is een uitstekende oplossing voor wanneer je tegenstander aanvalt met golems / reuzen / pekka’s. Maar wanneer er een grote hoeveelheid troepen aanwezig is zal dit verdedigingswapen machteloos zijn.

Als je tegenstander je aanvalt met heksen zullen de skeletten die ze oproepen de toren zo lang bezig houden dat de heks & de andere skeletten deze binnen de kortste keer uitschakelen. Daarom is het verstandig om wanneer je hem instelt op single te zorgen dat er ook een verdedigingswerk met gebiedsschade(mortier / tovenaarstoren) kortbij staat om grote groepen troepen af te maken.

Multi-Target infernotoren

Wanneer je er voor kiest om meerdere doelwitten aan te vallen met de infernotoren zullen er maximaal 5 troepen tegelijk schade ontvangen. De schade die de toren op multi toebrengt is veel lager als op single. Dit wil zeggen dat de golem / reus  het veel langer zullen overleven en je backup troepen (tovenaar / bowlers / … ) meer tijd hebben om alle gebouwen uit te schakelen.

Geef een antwoord