December 2019 update – Stadhuis level 13

In november is er reeds een preview geweest voor de nieuwste update van Clash of Clans(COC). Hierin werden al enkele kleine tips gegeven over de nieuwste update waaronder een vermoeden voor Stadhuis level 13.

Sneap Peak 1: Stadhuis Level 13

De eerste nieuwe beelden die we te zien gekregen hebben is van het nieuwe stadhuis, Stadhuis lvl 13. Het stadhuis vervangt de Giga Tesla door een een giga inferno toren met 4 ‘vuurlijnen’. (later meer)

Sneap Peak 2: Siege Barracks

Een nieuw ‘kar’ die gemaakt kan worden in de werkplaats. Deze drop je op een ‘vrije’ zone op de kaart en vervolgens komt hier 1 Pekka uit, gevolgd door een aantal tovenaars (afhankelijk van het level)

Sneap Peak 3: Scattershot

Scattershot

SCATTERSHOT, een nieuw defensief wapen waarmee je het dorp kan verdedigen tegen aanvallers. Deze ‘katapult’ of Trebuchet schiet een bol met stenen af welke uit elkaar spat bij het neerkomen en brengt zo gebiedsschade toe. (Mellee troepen kunnen deze uitschakelen zonder schade te ondergaan dankzij de ‘veilige zone) net zoals bij de adelaarsartillerie.

Sneap Peak 4: Yeti

de YETI, je nieuwste aanvalskracht in Clash Of Clans. Een nieuw grondtroep. de YETI. Hij is een beetje vergelijkbaar met de P.E.K.K.A en de ijsgolem. Hij heeft wel wat minder levenspunten, maar hij brengt wel kleine yeti’s mee in zijn rugzak.

Geef een antwoord