Yeti

Yeti is voorgesteld bij de december 2019 stadhuis level 13 update in clash of clans.

De Yeti en zijn mini-yeti’s is toegevoegd aan de Stadhuis level 13 update van december 2019. Voor de Yeti te kunnen trainen heb je een stadhuis van 13 nodig en een kazerne van level 14. Deze eenheid heeft elixir nodig om getraind en geüpgraded te worden. (3 levels beschikbaar)

Het grootste voordeel van de Yeti zijn de mini-yeti’s. Deze draagt hij mee in een tas op zijn rug en zijn perfect om je tegenstander uit te schakelen. Ze kunnen namelijk over de muren van de vijand springen en zo de gebouwen en verdedigingswapens uitschakelen.

Yeti’s hebben geen voorkeur van wat of wie ze aanvallen. Het gebouw of held van je tegenstander welke het kortste in zijn bereik is zal aangevallen worden. In een volledig geüpgraded legerkamp passen 15 yeti’s. In je clankasteel kunnen er nog 2 extra meenemen. Een laatste optie is door gebruik te maken van de kloonspreuk. Zo kun je nog 3 extra Yetis op het slagveld toveren.

Wanneer een Yeti een alleenstaande inferno aanvalt zal deze de inferno uitschakelen dankzij zijn mini-yeti’s. Een Hapsnap zal immens veel schade toebrengen aan de Yeti. Vergeet dus geen vriesspreuk te gebruiken!

Aanvallen met de Yeti

Een veel gebruikte aanvalsstrategie is een warden walk (met 5helers) vervolgens een hele bende yeti’s en bowlers, dit in combinatie met een woedespreuk is een vernietigende combinatie!

Geef een reactie