Clash Royale Spelen!

Ben jij op zoek naar een leuk spelletje voor op je gsm / tablet? Ik heb het perfecte spel gevonden! Het is leuk, actief en (een beetje) verslavend! Clash royale is eigenlijk een mix tussen een kaartenspel & een strategiespel. De bedoeling is om met de juiste kaarten je tegenstander aan te vallen en zijn koningstoren te vernietigen! Op deze pagina kan je allerlei tips vinden wanneer je clash royale wil spelen!

Clash Royale downloaden

Clash Royale is door Supercell uitgebracht op 4 januari 2016. De eerste uitrol gebeurd altijd in een beperkt aantal landen (Canada, Denemarken, Hong Kong, Nieuw Zeeland en Zweden) Dit is eigenlijk een soort test fase, doordat ze het maar in beperkte landen uitbrengen hebben ze toch al een groot testpubliek en kunnen ze directere aanpassingen maken alvorens het wereldwijd uitgebracht gaat worden.

Ondertussen is Clash Royale beschikbaar voor elke gebruiker overal ter wereld! Wannner je het graag wil downloaden kan je dat doen in de App store of via de Play store:

App Store

Play Store

Deel1

Het begint allemaal in het trainingskamp, hier word je opgevangen door 7 verschillende ‘trainers’. Deze trainers gaan je op weg helpen om de basis van het spel onder de knie te krijgen! Het doel is om de vijandelijk torens te vernietigen. Dit doe je door 1 van de 4 kaarten uit je deck te slepen naar een plaatst in de arena. Na het winnen van het gevecht ( vernietigen van de koningstoren ) zal je een houten kist ontvangen + 5 gouden munten!

Het openen van deze houten kist duurt 15 seconden, de inhoud van deze kisten zal altijd verschillen. Zo maak je bij elke kist kans op gewone, zeldzame, epische of legendarische kaarten. Na de wachttijd van 15 seconden zal je de inhoud van deze kist kunnen zien. Meestal wil een houten kist zeggen dat goud ontvangt + 1 of meer gewone kaarten. Na het krijgen van deze kaarten zal je doorgestuurd worden naar het ‘tablad’ kaarten. Hier zie je het overzicht van al je kaarten die in je bezit zijn. Onder de kaart zie je 2/2. dit wil zeggen dat je deze kaart kan upgraden. Door het upgraden van je gevechtskaart zal je kaart sterker worden. ( meer levenspunten + aanvalsschade). Na 6 gevechten moet je een naam kiezen die je tegenstanders later gaan zien in de online gevechten! Kies slim, je kan deze later niet meer aanpassen!

Overloop deze training door 7 gevechten te winnen en ontdek welke nieuwe kaarten je kan vinden in de kisten. Na het doorlopen van het trainingsstadion en het openen van alle nieuwe kisten heb ik 3 nieuwe kaarten ontvangen ( 1 gewone, 1 zeldzame kaart en 1 epische!) + ik heb 7 kaarten naar level 2 kunnen brengen.

Deel 2

Nu begint het echte werk! Je bent na het trainingskamp terecht gekomen in arena 1, het koboldenstadion. Vanaf nu ga je online tegen andere spelers strijden voor het behalen van bekers + kisten! Ook kan je nu spelen voor de kroonkist. Deze kroonkist kan je 1x per 24 uur ontvangen. Dit doe je door 10 kronen te winnen. 1 kroon = 1 toren van je tegenstander die je kan vernietigen. Speel zeker elke dag enkele gevechten, zo haal je snel de 10 kronen en ontvang je dus een kist met zeer mooie inhoud! Je zal merken dat wanneer je meer speelt de gevechten moeilijker worden, zo zal het steeds zoeken zijn naar de beste kaart waarmee je je tegenstander schade kan toebrengen.

Clash Royale Spelen Deel 3

Kisten openen! Na het winnen van een gevecht zal je een kist ontvangen, het is zeer belangrijk dat je zorgt dat er steeds 1 kist aan het ontgrendelen is. Open dus zeker voor je gaat slapen nog even een kist zodat je de volgende dag weer enkele nieuwe kaarten hebt! We hebben even samengevat hoelang het duurt voordat de kist geopend is

  • Zilveren kist – 3uur
  • Gouden kist – 8 uur
  • Reuzen kist – 12 uur
  • Magische kist – 12 uur
  • Supermagische kist – 24 uur

Zit je nog met vragen of zoek je een goede strategie? Laat dan zeker een reactie achter en we zoeken samen met jou de juiste strategie!

Clash Royale Spelen