Barbaars bekken

Het barbaars bekken ( of arena 3 ) in clash royale. Hier komen er 6 nieuwe kaarten in het spel, 2gewone, 2 zeldzame en 2 epische kaarten! Allemaal met hun eigen specifieke kenmerken! Op deze pagina kan je er alles over vinden!

barbaars bekken

Wanneer je 800 of meer bekers hebt kom je terecht in arena 3. Een nieuwe arena betekend nieuwe kaarten + meer inhoud in kisten! De 2 gewone kaarten die je hier kan verdienen ga je later nog veel gebruiken, je kan er namelijk de barbaren + het kanon vinden!

De barbaren zijn een zeer veel gebruikte kaart zowel in de lagere arena‚Äôs als in de legendarische arena! Ze kosten je 5 elixir maar je krijgt er wel 4 goede strijders voor!  Deze kan je goed gebruiken voor het stoppen van een varkensruiter of als je ze tot aan de toren van je tegenstander krijgt brengen ze immens veel schade toe aan de toren! Het kanon kost je 3 elixir en is een zeer handige kaart. Omdat het om een gebouw kaart gaat is het perfect in te zetten als afleiding voor de troepen die alleen gebouwen aanvallen!

Zeldzame kaarten barbaars bekken

Er worden ook nog 2 zeldzame kaarten in het spel gebracht op dit niveau: de raket en de barbarenhut. De raket kost je 6 elixir en brengt VEEL gebiedschade toe, maar door de hoge kostprijs is deze kaart ( volgens mij) niet zo nuttig in het spel. Daarom gebruik ik deze dus niet. De barbarenhut is wel een nuttige kaart, het gaat zorgen voor een mooie stroom van nieuwe barbaren, dit gebouw zorgt elke 14 seconden voor 2 barbaren, met een levenstijd van 1min zal dit dus zorgen voor 8 barbaren die je kan gebruiken voor het verdedigen of aanvallen.

Epische Kaarten barbaars bekken

Als laatste kan je in het barbaars bekken nog 2 epische kaarten vrijspelen! De woedespreuk en de x-boog. De woedespreuk zal zorgen voor een boost van 40% van de verplaatsing en aanvalssnelheid van eenheden + troepgebouwen en bezweerders zetten hun eenheden sneller in. Wanneer je voelt dat je tegenstander niet veel kan doen aan je aanval is het verstandig de woedespreuk te gebruiken. Zo zullen al je troepen in deze spreuk zeer veel schade toebrengen aan je tegenstander! En de laatste kaart in deze arena is de x-boog! Deze kaart was (vroeger) de meest gehate kaart in clash royale. Deze xboog kan namelijk vanaf jou kant van de arena de arenatoren van je tegenstander aanvallen. Zorg wel dat je de xboog blokkeert met een tesla of grafsteen, zo kan je tegenstander deze niet direct uitschakelen!

Geef een antwoord