De stam

De Stam in clash royale! Een gemorste fles woede heeft van een onschuldig boomstammetje “De Balk” gemaakt. Uit wraak verplettert hij nu alles wat er op zijn pad komt!

stam

De Stam kan je vrijspelen vanaf arena 6 (Bouwerswerkplaats). Deze kaart kan je plaatsen in het lijstje met legendarische kaarten in Clash Royale! Deze kaart kost je maar 2 elixir! Doordat deze schade gebiedsschade toebrengt krijg je zeer veel terug voor deze 2elixir!

De Stam brengt enkel schade toe aan grondtroepen en torens, luchttroepen zijn hier immuun voor! Doordat het om een goedkope kaart gaat kan je deze altijd achter de hand houden voor je tegenstander terug te duwen en iets meer tijd te kopen om aan je verdediging te werken.

De ideale kaarten om deze stam tegen te gebruiken zijn de barbaren en de kobolden.  Ook tegen de gobelin barrel kan je deze gebruiken maar dat is niet aan te raden! Deze kaart kan je als alternatief zien voor de pijlen, het enige nadeel is dat dit niet inzetbaar is tegen luchttroepen.

Strategie met de stam!

Wanneer je over deze goedkope legendarische kaart beschikt wil je deze natuurlijk efficiënt inzetten. Hiervoor moet je over een goede strategie beschikken! Zoals eerder aangegeven is het nuttig om deze kaart te spelen tegen barbaren of een grote push van je tegenstander. Let op! De Stam zal deze troepen niet vernietigen, hij zal een beetje schade toebrengen maar de grootste troef is dat deze de aanvallende troepen achteruit duwt. Zo heeft je arenatoren of koningstoren meer tijd om de vijand uit te schakelen.

Belangrijk: De Stam kan vonkje alleen achteruit duwen. Het zal zijn vonk niet resetten zoals de zap dit doet!

Wanneer je aanvalt met de varkensruiter zorg er dan voor dat je stam klaar staat en speel deze wanneer je varkensruiter net over de brug is. Je tegenspelen zal deze aanval proberen te stoppen met een skeletleger, kobolden, …

Eigenschappen Stam

Geef een antwoord