Heks

De heks roept skeletten op, vuurt verwoestende stralen af, heeft oplichtende roze ogen die helaas geen laserstralen kunnen produceren. Dit is een epische kaart en kost je 5elixir!

Deze kaart kan je vrijspelen in het trainingskamp . Ze zal elke 7,5 seconden nieuwe skeletten oproepen om haar te ondersteunen in de aanval. De skeletten kunnen alleen grondtroepen aanvallen, de heks kan ook luchttroepen uitschakelen.

Ze bezit over gebiedsschade wat haar zeer goed maakt tegen grotere groepen. Deze kaart heeft weinig levenspunten dus het is zeer belangrijk dat je deze speelt achter een ‘tank’. Hoe hoger het level van je heks hoe hoger het level van de skeletten die ze kan oproepen. Wanneer je deze kaart goed onder de knie hebt zal het zeer moeilijk worden voor je tegenstander om deze te stoppen!

Aanvallen met de heks

Wanneer deze kaart in je deck zit kan je beter zorgen voor een goede strategie, anders gaat ze snel sterven. Zoals eerder al aangegeven is het verstandig om deze kaart pas te spelen na een tank kaart. Plaats dus eerst een kaart met veel levenspunten ( reus / golem / pekka) en vervolgens je heks. Je tankkaart zal alle schade opnemen en de skeletten & en de heks zullen schade kunnen toebrengen aan de troepen of gebouwen van je tegenstander. Wanneer je merkt dat je tegenstander een prins of pekka in zijn deck heeft plaats je de kaart achter je arenatoren, de skeletten zullen deze prins afleiden en je arenatoren zal deze zonder problemen kunnen uitschakelen.

Verdedigen tegen de heks

Als je tegenstander over deze kaart beschikt zal je slim moeten zijn om deze kaart uit te schakelen. De meeste personen zullen deze achter een tank plaatsen, en hierdoor kan je deze niet uitschakelen. De beste optie dat je hebt is te wachten tot de tank over de brug is en dan een babydraak of barbaren in te zetten rondom de heks. Nu zal deze eerst sterven en daarna zullen je troepen terugkeren om de tank uit te schakelen. Wanneer de tegenstander aanvalt zonder tank maar met kobolden is het verstandig om een kaart te spelen met gebiedsschade. Door de gebiedsschade zullen alle skeletten onmiddellijk sterven en kan je direct de heks uitschakelen.

Statistieken

LevelLevenspuntenSchadeSchade per secondeskelet level
150038546
255041587
360545648
466550719
5730557810
6800608511
7880669412
89657310413

Geef een antwoord