Ijsgolem

De ijsgolem, een nieuwe zeldzame kaart in clash royale! Lees op deze pagina alles over de exploderende en vertragende golem!!

Ijsgolem

De ijsgolem is in het spel gebracht op 14 oktober! Deze zeldzame kaart kan je vrijspelen vanaf Arena 8 ( Bevroren bergtop). Het grootste voordeel van deze kaart is dat hij over zeer veel HP beschikt voor een lage elixir kost (2 elixir). Je kan hem zien als een mini tank. Wanneer deze tank sterft zal hij een kleine vertraging neerlaten op de gebouwen en troepen rond hem! Dit is vergelijkbaar met de ijstovenaar.

Aanvallen met de ijsgolem

Waneer je deze kaart uit een kist gekregen hebt of gekocht heb in de winkel wil je deze natuurlijk gebruiken voor het aanvallen van je tegenstander. Je gaat altijd enkele gevechten verliezen alvorens je een goede strategie gevonden hebt maar we gaan je hier al op de juiste weg helpen!

Door de hoge HP kan je hem zien als een tank kaart, maar hij brengt zeer weinig schade toe. Zorg er dus voor dat je deze altijd ondersteund met een andere kaart die veel schade toebrengt. Je kan hiervoor een tovenaar / Musketier gebruiken, maar kobolden of bararen is ook een mogelijkheid. De ijsgolem is een trage kaart, maar je kan hem versnellen door er een varkensruiter of een prins achter te plaatsen zo zal hij sneller de arenatoren van je tegenstander bereiken.

Verdedigen tegen de ijsgolem

Wanneer je tegenspeler over deze kaart beschikt en hij speelt deze kaart zonder versterking kan je hem negeren. Wanneer er versterking achter zit probeer dan te wachten tot je eerst de versterking achter de ijsgolem kan uitschakelen. Zo kunnen deze geen schade toebrengen aan je arenatoren en zal je arenatoren de golem wel uitschakelen. Een uitstekende counter kaart voor de ijsgolem is de mini P.E.K.K.A

Let zeker op wanneer je tegenspeler deze kaart speelt en achterna een houthakker speelt. Dit kan een dodelijke combinatie zijn wanneer je zonder elixir zit!

Geef een reactie