Inferno Draak

De Inferno Draak, een van de legendarische kaarten in Clash Royale! Deze draak is vergelijkbaar met de infernotoren, maar het grootste verschil is dat deze maar 4 elixir kost + je kan hem ook gebruiken in de aanval!

inferno draak

De Inferno draak kan worden vrijgespeeld vanaf arena 4 ( PEKKA’S Playhouse). De kostprijs voor deze brandende draak bedraagt 4 elixir. Voor deze elixir krijg je een goedkopere kopie van de infernotoren. Het grootste verschil is dat wanneer de inferno draak een wandelende troep aanvalt deze geregeld opnieuw start met het laden. Zo start zijn schade op 9%, na 2 seconden 30% en na 4seconden 100 %. 100 % komt neer op een SPS van 875 zo schakel je de sterkste troepen snel uit!

Aanvallen met de Inferno Draak!

Wanneer je deze legendarische kaart vrijgespeeld hebt en graag wil gebruiken heb je natuurlijk een goede strategie nodig! Op dit moment beschik ik nog niet over deze kaart, maar ik kan jullie wel al enkele goede tactieken meegeven! De draak heeft maar beperkte levenspunten dus zal je nog steeds moeten zorgen voor een goede ‘tank’ deze zal alle schade van de arenatorens moeten opvangen zodat je inferno draak zich kan ‘vastzetten’ op de arenatoren. Wanneer de infernodraak zich 4 seconden vastzet op de infernotoren zal deze 875 schade per seconde toebrengen! Dit vormt een zeer sterke aanval!

Verdedigen tegen de infernodraak!

Als je tegenspeler over een inferno draak bezit moet je hier slim mee omgaan, als je zelf over een Pekka of Reus beschikt kan je deze pas spelen als je weet dat hij de inferno draak al gespeeld heeft. Maar zorg er steeds voor dat je meerdere troepen klaar hebt staan voor de infernodraak op te vangen, de ideale troepen hiervoor zijn speerkobolden of boogjes, gunstelingen of een horde gunstelingen. Dit omdat het een groep is en de draak geen splash damage heeft. Verder kan je deze vuurspuwende draak ook afleiding door een zap te gebruiken. Hierdoor zal zijn SPS (schade per seconde) opnieuw gereset worden en kan deze dus minder schade toe brengen!

Eigenschappen inferno draak!

Geef een antwoord