Koboldenton

De koboldenton brengt drie kobolden voort op een willekeurige plek in de arena. Houd je vast, jongens!! Deze ton gevuld met kobolden kost je 3 elixir!

koboldenton

De Koboldenton kan je vrijspelen in arena 1: het koboldenstadion. Dit is het eerste stadion waart je terecht kan voor multiplayer gevechten. In deze arena zijn er maar liefst 6 nieuwe kaarten te winnen!

De koboldenton is een epische kaart, dit wil zeggen dat je ze niet zo vaak gaat vinden in een houten of zilveren kist. Wanneer je de kobolden toch wil vrijspelen heb je 2 manieren om dit te doen: Je kan ze kopen in de winkel of je koopt een magische of super magische kist. In deze kist vind je namelijk altijd 1 of meerdere epische kaarten!

De koboldenton in de aanval!

Wanneer je zelf in het bezit bent van een koboldenton zoek je natuurlijk de juiste strategie om zo veel mogelijk schade toe te brengen aan je tegenstander. Wanneer je een ton zomaar gaat gooien op een willekeurig moment is dit zeer makkelijk te verdedigen. Wanneer ik de kobolden wil spelen zal ik altijd zorgen dat de arenatoren reeds een andere ‘tank’ aan het aanvallen is ( reus / pekka / … ). Omdat de arenatoren afgeleid is door je tank zal deze je kobolden niet kunnen aanvallen en zulle deze zeer veel schade kunnen toebrengen aan de toren!

Verdediging tegen de Koboldenton!

Wanneer je tegenstander in het bezit is van een koboldenton moet je hier het hele gevecht rekening mee houden. Een ton word veel gebruikt als verrassingsaanval en door de goedkope kostprijs van maar  3 elixir is deze kaart zeer snel te spelen. Je kan de kobolden zeer makkelijk uitschakelen met: pijlen of zappen. Mijn voorkeur gaat uit naar zappen, deze kaart kost je maar 2 elixir en zal zonder problemen de kobolden uitschakelen! Wanneer je de Pijlen gaat gebruiken kost het je 3 elixir en zo zal je nooit meer elixir kunnen verzamelen als je tegenstander!

Koboldenton afbeeldingen

Geef een reactie