Koninklijke Rekruten

Zet een rij Koninklijke rekruten in, gewapend met speren, schilden en houten emmers. Ze dromen van pony’s en op een dag een metalen emmer te dragen..

Deze kaart kan je vrijspelen vanaf arena 7, de Koninklijke Arena en kost je 7 elixir. (wat het een duurdere kaart maakt). Wanneer je deze kaart speelt lanceer je 6 krijgers met een schild, een speer en natuurlijk een emmer.

Deze Koninklijke rekruten kan je gebruiken om je verdediging direct om te bouwen naar een aanval. Door ze meer naar links of rechts te plaatsen kan je kiezen om meer krijgers aan 1 kant van het veld te krijgen. Zo kan je extra druk zetten terwijl je tegenstander moet zorgen voor een ‘dubbele’ verdediging.

Een goede verdediging tegen deze kaart is een valkyrie of een Tovenaar. Zeker wanneer er aan 1 kant 4 koninklijke rekruten gespeeld worden. Zo kan je de push van je tegenstander stoppen & je tegenaanval inzetten.

Als je tegenstander een aanval doet met een Prins is dit een zeer goede counter. De prins zal eerst de rekruten moeten uitschakelen voordat hij een van je torens kan aanvallen.

Geef een reactie