Legendarische kist

De Legendarische kist! Met de update van 19 september 2016 is er een nieuwe soort kist toegevoegd. In deze kist kan je alleen maar legendarische kaarten vinden!

Er zijn zeer veel vragen over legendarische kaarten in clash royale:

 • Waar vind ik legendarische kaarten
 • clash royale hoe krijg je legendarische kaarten
 • legendarische kist clash royale

Op deze pagina gaan we proberen op al deze vragen een antwoord te geven! Om te beginnen de legendarische kaarten zijn de zeldzaamste kaarten in het spel. Deze kaarten zal je dus maar heel af en toe vinden in de gewone zilveren of gouden kisten.

Ze zullen soms in een supermagische kist zitten maar de grootste kans om een legendarische kaart te vinden is door een legendarische kist te kopen ( of te winnen). In deze kist zit er maar 1 kaart maar dit is gegarandeerd een legendarische kaart.

Er zijn op dit moment 8 legendarische kaarten allemaal met hun eigen sterktes ( en zwaktes) maar deze kaarten zijn een super toevoeging aan je deck. Zo kan je net die extra kracht toevoegen aan je deck.

Legendarische kist

Sinds de laatste update van Supercell is het mogelijk om een legendarische kist te krijgen na het winnen van een aanval. (Of je kan deze kopen in de shop) Wanneer je deze krijgt of koopt zal er maar 1 kaart in zitten, maar dit is ALTIJD een legendarische kaart. Dit is de ideale manier om aan een legendarische kaart te komen. Wanneer je dus al lang op zoek bent naar die ene legendarische kaart om je deck te versterken doe dan zeker de moeite om in de shop de legendarische kist te kopen!

Inhoud legendarische kist

Er zijn maar liefst 17 legendarische kaarten te vinden in deze kist, de volgende kaarten kan je ontvangen:

 1. De Stam
 2. Ijs tovenaar
 3. Prinses
 4. Struikrover
 5. Koninklijk spook
 6. Houthakker
 7. Infernodraak
 8. Mijnwerker
 9. Megaridder
 10. Elektrotovenaar
 11. Nachtheks
 12. Bokkenrijder
 13. Kerkhof
 14. Vonkje
 15. Lavahond
 16. Magische Boogschutter
 17. Visser

Veel succes met je legendarische kist / legendarische kaarten! Als je nog vragen of opmerkingen hebt hoor ik het graag!

Geef een reactie