Mini P.E.K.K.A

De arena is een officiële vlindervrije zone. Geen afleiding voor de mini P.E.K.K.A., alleen verwoesting. Deze kaart hoort in het rijtje met zeldzame kaarten en kost je 4 elixir!

mini P.E.K.K.A

Deze kaart is beschikbaar vanaf het trainingskamp (arena1). Deze kleine broer van de Pekka zorgt voor een een kleine verwoesting! Deze kaart valt single (mêlee) aan en kan alleen grondtroepen aanvallen. Zorg dat je de arenatoren kan bereiken en de mini pekka zal deze vernietigen!

Door de kostprijs van 4 elixir is dit een ‘goedkope’ kaart met veel levenspunten. Probeer altijd te zorgen dat je deze speelt tezamen met een kaart die gebiedsschade toebrengt ( valkerij / tovenaar / ..). Het enige nadeel van deze kaart is dat hij niet snel is.

Aanvallen met de Mini P.E.K.K.A

Zoals eerder aangegeven kan de mini pekka een arenatoren vernietigen wanneer je tegenspeler geen kaart kan spelen. Nog beter is dat je de Mini P.E.K.K.A achter een reus speelt. De reus zal de schade opvangen, de pekka zal met volledige levenspunten aankomen aan de arenatoren en deze kunnen uitschakelen.  Je kan dit ijzeren schild ook gebruiken als tank, maar zorg dan zeker voor ondersteuning door een tovenaar, prinses, of andere kaart die gebiedsschade toe kan brengen! Door de gebiedsschade zal deze kaart zorgen dat de mini pekka niet afgeleid word en rechtstreeks naar de arenatoren kunnen lopen!

Verdedigen tegen een mini P.E.K.K.A

Hoe je verdedigd tegen een mini pekka hangt allemaal af met welk deck je gebruikt in clash royale. Als je een ‘goedkoop’ deck heb waarmee je veel verschillende eenheden kan aanmaken is het gemakkelijk. Zo Kan je met een elixirkost van 2 (kobolden / speerkobolden ) deze krijger al afleiden zonder dat hij je toren kan bereiken. Je kan ook vleermuizen gebruiken wanneer deze mini over de brug komt. De 4 vleermuizen zullen hem uitschakelen voordat hij je arenatoren kan bereiken.

Een andere interessante kaart is de skeletten (of het skeletleger). Deze kaart kost je maar 1 elixir, door deze skeletten centraal in de arena te plaatsen zal je de pekka naar het middel kunnen afleiden. Deze zal aangevallen worden door de 3 skeletten + 2 arenatorens. Dit zal hij niet overleven en sterven voordat hij de arenatoren kan bereiken.

Als laatste om te verdedigen kan je gebruik maken van een verdedigingswapen (tesla / kanon / bomtoren). Plaats deze verdedigingskaart opnieuw centraal in de arena, zo kan je opnieuw de pekka naar het midden van de arena lokken waardoor hij zeer kwetsbaar is en snel zal sterven!

Geef een antwoord