Nachtheks

De nachtheks roept vleermuizen op die onder haar bevel staan. Zelfs na haar dood. Maar kom je te dichtbij dan helpt ze zelf mee met haar griezelige staf.

Deze kaart is beschikbaar vanaf de bevroren bergtop (arena 8). Dit is een legendarische kaart! !De heks zal zorgen voor een extra aanvallende kracht en dat in ruil voor maar 4 elixir! Ze roept elke 6 seconden 2 vleermuizen op. Wanneer ze sterft ontstaan er nog 3 vleermuizen uit haar overleden lichaam. Deze kaart is toegevoegd aan clash royale op 31-5-2017.

Nachtheks challenge

Ook voor deze nieuwe kaart is er een challange geweest op 29-5-17. Bij het behalen van 12 overwinningen in dit tornooi werd de nachtheks toegevoegd aan jouw kaarten.

Aanvallen met de nachtheks!

Voordat je deze kaart gaat gebruiken is het belangrijk dat je weet dat ze niet veel levenspunten heeft. Zo zal je eerst moeten zorgen voor een goede tankkaart. Deze zal alle schade absorberen en zal je nachtheks beschermen terwijl ze (en haar vleermuizen) schade toebrengt aan de tegenstander. Speel deze kaart altijd achter je koningtoren. Zo zal ze voldoende tijd hebben om extra vleermuizen op te roepen om zo je push extra veel kracht te geven!

Verdedigen tegen de nachtheks!

Wanneer je tegenstander over deze kaart beschikt moet je altijd proberen om deze zo snel mogelijk uit te schakelen. Er zijn verschillen ‘eenvoudige’ manieren om dit uit te voeren.

De baby draak of horde gunstelingen kunnen de vleermuizen zeer snel uitschakelen en zo vervolgens ook de nachtheks aanvallen. De nachtheks kan alleen maar grondtroepen aanvallen. Je moet wel opletten dat je de vleermuizen direct uitschakelt. Wanneer er een een reus of andere zware kaart voor staat gaan je troepen proberen eerst deze uit te schakelen. Dan zullen de vleermuizen je baby draak of gunstelingen zonder problemen uitschakelen.

Een andere optie is de beul, deze is een zeer goede kaart. Door de boemerang zal hij de vleermuizen uitschakelen en haar schade toebrengen. Deze kaart kost je 1 elixir meer, maar hij zal nauwelijks schade oplopen en zo kan je direct je tegenaanval beginnen!

Een laatste optie die je kan gebruiken is door gebruik te maken van de GIF spreuk. Wanneer je deze  goed speelt zal je de nachtheks en al haar vleermuizen uitschakelen. Probeer deze spreuk zeker te plaatsen op de arenatoren van je tegenstander zodat deze ook schade oploopt van de gif spreuk.

Geef een antwoord