Prinses

Deze beeldschone prinses schiet brandende pijlen vanaf afstand. Als je warme gevoelend voor haar koestert, is dat waarschijnlijk omdat je in de fik staat.

prinses

De prinses is een legendarische kaart welke je kan vinden vanaf arena 7 (koninklijke arena). Deze schoonheid kost je maar 3 elixir en is een echte meerwaarde voor je leger! 

Dankzij de gebiedsschade kan je grote groepen snel en effectief uitschakelen zonder dat je prinses schade ontvangt. Dit komt omdat ze vanaf een zeer verre afstand de tegenstander kan aanvallen! Zo kan ze vanaf je eigen kant van de arena de arenatoren van je tegenstander aanvallen( zonder geraakt te worden!).

Aanvallen met de prinses!

Wanneer je eindelijk deze legendarische kaart hebt vrijgespeeld word het natuurlijk tijd om deze te gebruiken in de aanval. Er bestaan verschillende aanvalsstrategieën voor deze kaart, maar je kan deze eigenlijk voor bijna elke aanval gebruiken. Daar de zeer lage levenspunten van deze kaart is het verstandig om eerst een tank kaart te spelen ( reus / pekka / …) en je prinses plaats je achter deze kaart. Zo zal alle schade naar je tank gaan en kan je jonkvrouw zonder problemen je tegenstander aanvallen! Je kan ook kiezen om deze kaart als verdedigend wapen te gebruiken. Plaatst deze achter je koning of arena toren wanneer je vijand een aanval heeft ingezet. Zo zal deze dame geen schade oplopen maar wel de troepen van je tegenstander uitschakelen!

Verdedigen tegen de prinses!

Wanneer je merkt dat je tegenstander in het bezit is van deze legendarische kaart kan je verschillende manieren gebruiken om deze uit te schakelen. De gemakkelijkste is het gebruik van pijlen. Wanneer je pijlen op haar schiet zal ze onmiddellijk sterven, de elixir kost is gelijk ( beide 3 elixir). Een andere manier om deze kaart te ‘counteren’  is wachten tot ze een doel gevonden heeft ( een andere troep kaart of je arenatoren) wanneer dit gebeurd is kan je elke goedkope troep ( kobolden / boogjes / skeletten / ..) en deze zullen haar zeer snel uitschakelen! De laatste techniek is het gebruik van een zap kaart om haar tijdelijk te verdoven en vervolgens uit te schakelen met speer kobolden ( dit betekend wel een verlies van elixir)

Statistieken Prinses

LevellevenspuntenSchadeSchade per seconde
121614046
223715451
326116956
428718662
531520468

Geef een reactie