Visser

De visser in clash royale? Met zijn afstandsaanval kan hij vijanden naar zich toe trekken en kan hij zichzelf naar vijandelijke gebouwen trekken. Hij heeft ook de oeroude kunst van het vismeppen onder de knie.

visser clash royale

Deze legendarische kaart kan je vrijspelen vanaf de varkensberg(arena 10). Hij kost je maar 3 elixir. Deze kaart is toegevoegd op 8 mei 2019.

De visser gebruikt zijn haak om de tegenstander naar zich toe te trekken. De haak heeft een bereik van 7 tegels. Nadat de visser de tegenstander tot voor zich getrokken heeft zal hij gebruik maken van de vis in zijn linker hand om de tegenstander schade toe te brengen.

De visser is een zeer goede troep op je koningstoren te activeren. wanneer je tegenstander een varkensruiter / reus speelt plaats je deze kaart aan je koningstoren. Doordat hij deze kaart tot bij hem trekt zullen ze vervolgens je koningstoren aanvallen waardoor deze geactiveerd wordt als extra verdediging. Deze strategie is vergelijkbaar met de tornado. Het grote verschil is wel dat je visser nadien ook in de aanval gebruikt kan worden terwijl de tornado maar een eenmalige actie is. (De elixir prijs is voor beide kaarten hetzelfde).

Aanvalsstrategie Visser

Wanneer je over deze kaart beschikt probeer je hem best eerst te gebruiken in het verdedigen. Wacht tot je tegenstander een kaart speelt welke je naar de koningstoren kan halen om deze te activeren. Wanneer vervolgens de kaart uitgeschakeld is kan jij beginnen me je ‘push’. Probeer hem steeds te ondersteunen daar een tank-kaart en een splash-damage kaart (tovenaar, heks, ..)

Deze kaart is een ideale counter kaart voor de mijnwerker, de prins, de duistere prins & de strijdram.

Speel je reus vooraan in de arena gevolgd door je visserskaart, achter deze speel je nog een tovenaar. De reus zal alle schade van de arenatoren opvangen, de haak van de visser zal zich naar de arenatoren trekken en beginnen meppen met zijn vis. Wanneer je tegenstander over kobolden of een andere kaart beschikt zal de tovenaar deze vervolgens uitschakelen en ook schade beginnen toebrengen aan de arenatoren.

Beste visser deck clash royale

Er zijn veel verschillende decks mogelijk met deze kaart maar hier kan je alvast mijn favoriete deck vinden:

Beste visser deck clash royale
De elixir kost van dit deck bedraagt 3.1 elixir.

Dit is (voorlopig) mijn favoriete deck. Ik activeer eerst de koningstoren met de visser, vervolgens speel ik de koninklijke reus. Achter de koninklijke reus plaats ik de jager of de skeletdraken. Dit hangt natuurlijk af met welke kaarten je tegenstander probeert de spelen. Als laatste gebruik je de genezingsgeest. Deze zal zorgen voor extra levenspunten van de koninklijke reus, de visser en de jager / skeletdraken.

In verdedigend opzicht is dit deck iets minder sterk. Probeer de skeletten te gebruiken als afleiding wanneer je skeletdraken de tegenstander uitschakelen. De vuurbal gebruik in om een ‘groep’ troepen van mijn tegenstander uit te schakelen. Afhankelijk van welke kaarten de tegenspeler speelt kan je deze nog ondersteunen door de stam te spelen.

Met welke deck spelen jullie? Laat zeker een reactie achter en wie weet vinden we een nog beter deck?

Geef een antwoord