Vleermuizen

De vleermuizen zijn toegevoegd aan clash royale na de release van de nacht heks. Deze 4 kleine vliegende wezens met grote oren, al luisteren ze niet als je vraagt of ze willen stoppen met je aan te vallen.

Deze kaart kan je vrijspelen vanaf arena 8 ( bevroren ijstop). Deze kaart zal alle troepen van je tegenstander aanvallen maar hebben zeer weinig levenspunten. Zorg er dus steeds voor dat je een tank gebruikt! De kostprijs voor deze kleine vliegende wezens is maar 2 elixir! Deze kaart kan je tijdelijk verdienen tijdens een uniek (en gratis) tornooi van clash royale.

Aanvallen met de vleermuizen!

De vleermuizen zijn 4 kleine vlugge maar zeer kwetsbare wezens. Ze zijn de ideale manier om grondtroepen uit te schakelen. Gebruik deze in je voordeel! Start met je vleermuizen achter je arenatoren. Plaats deze wanneer je tegenstander in de aanval is. Zo zal je je tegenstander afstoppen. Vervolgens plaats je een ‘tank’ aan de brug. Deze zal alle inkomende schade van je tegenstander absorberen. Mijn voorkeur gaat uit naar de reus. Deze zal recht op de arenatoren van je tegenstander af gaan. Op dit moment zullen je vleermuizen met hun snelle aanval de arenatoren kunnen vernietigen!

Verdedigen tegen de vleermuizen!

De vleermuizen zijn zeer gevoelige troepen. Ze beschikken over zeer weinig levenspunten, wanneer je het slim speelt zijn ze zeer gemakkelijk uit te schakelen. De goedkoopste manier om ze uit te schakelen is de zap spel. Deze kost je maar 2 elixir en zal de vleermuizen direct uitschakelen. Hier zal je dus geen winst of verlies uit halen omdat beide kaarten 2 elixir kosten.

Een andere ( en misschien nog betere) manier is door gebruik te maken van een tovenaar of een elektrotovenaar. Deze zullen de vleermuizen direct uitschakelen en je kan onmiddellijk in de tegenaanval gaan. Hier heb je het voordeel dat je al een kaart gebruikt om je push te starten.

Statistieken van de vleermuizen!

Geef een antwoord