Woedespreuk

De woedespreuk zal zorgen voor een verhoging van de verplaatsings- en aanvalssnelheid van je eenheden. Troepgebouwen en en bezweerders zetten eenheden sneller in. Aanvalluuuuh!

woedespreuk

De woedespreuk is een epische kaart, deze kaart is beschikbaar vanaf arena 3  ( Barbaars Bekken ). De woedespreuk kost 3 elixir en zorgt voor een boost van 40%. Dus alles wat je troepen of gebouwen doen zal 40% sneller gaan! De ‘radius’ ( grootte van de woede spreuk cirkel) bedraagt 5.

Je kan de spreuk dus eigenlijk overal in de arena gebruiken. Hoe meer troepen in de spreuk hoe meer voordeel je hier uit kan halen!

Aanvallen met de woedepsreuk

Wanneer je de woedespreuk hebt vrijgespeeld en deze graag wil gebruiken in de aanval moet je natuurlijk een goede strategie hebben zodat je de aanval kan winnen. Ik gebruik deze kaart vooral in de laatste minuut van de aanval, omdat je hier dubbele elixir verdient kan je sneller meer aanvalskracht gebruiken. Ik gebruik de varkensruiter samen met de kobolden om een toren aan te vallen. Wanneer het varken + de kobolden bijna aan de toren zijn plaats ik een woedespreuk, dit zal zorgen voor een toename van 40% en zo kan je de toren van je tegenstander zeer snel uitschakelen!

Verdedigen tegen een woedespreuk

Wanneer je tegenstander een woedespreuk heeft moet je goed opletten, door de boost van 40% zal je tegenstander namelijk veel schade kunnen toebrengen aan je gebouwen / troepen. Wanneer mijn tegenstander de woedespreuk speelt probeer ik deze altijd op te vangen door een ‘tank’. Wanneer ik een reus of pekka bij heb speel ik deze kaart. Omdat deze tank veel levenspunten heeft zal je tegenstander tijd verliezen door je tank te vernietigen. Wanneer je tank vernietigd is is de levensduur van de spreuk bijna opgebruikt en zal de tegenstander niet veel schade meer kunnen toebrengen aan je toren of koningstoren. Probeer ook altijd de troepen van je tegenstander uit de spreuk te lokken zodat deze geen voordeel meer halen uit de spreuk!

Statistieken woedespreuk

Je kan deze spreuk updaten tot level 8! Elk level van spreuk verhoogt de levensduur.

  1. 8 seconden
  2. 8,5 seconden
  3. 9 seconden
  4. 9,5 seconden
  5. 10 seconden
  6. 10,5 seconden
  7. 11 seconden
  8. 11,5 seconden

Heb jij nog vragen of gebruik jij een bepaalde strategie? Laat dan zeker even een reactie achter!

Geef een antwoord