Gratis edelstenen clash royale

Edelstenen, dit zorgt er voor dat je nieuwe kaarten kan vinden, je kaarten kan upgraden, om een betere strategie te bedenken, .. Edelstenen kan je voor verschillende zaken gebruiken, enkel jammer dat ze geld kosten. Wij van clashroyale.be hebben een manier bedacht om jullie te helpen met het verkrijgen van gratis edelstenen!

Kostprijs edelstenen

Wanneer je edelstenen nodig hebt kan je deze natuurlijk gewoon kopen in de winkel van clash royale. Dit kost je natuurlijk geld, je kan deze kopen met je account van de Play store ( android) of met je itunes account ( IOS). Dit kan je doen met een prepaid giftcard of met je credit card. Dit zullen we later nog overlopen!

Wanneer je de winkel in clash royale gaat bekijken kan je kiezen tussen 6 verschillende ‘pakketten’. Je kan een handvol edelstenen kopen voor maar €0,99 maar je kan ook een berg edelstenen kopen voor €99,99. Hoeveel jij er koopt beslis je natuurlijk zelf! hieronder kan je de prijzen vinden + het aantal edelstenen dat je ontvangt voor deze prijs:

Wanneer je beslist om edelstenen te kopen kan je er best zoveel mogelijk in 1 keer kopen. Dit zal er voor zorgen dat je de goedkoopste prijs krijgt, hoe meer edelstenen hoe goedkoper!

GRATIS EDELSTENEN!

Als je weinig geld hebt of je wil geen geld uitgeven aan dit spel bestaan er verschillende manieren om gratis edelstenen te krijgen! We hebben een relatief makkelijke manier gevonden om aan gratis edelstenen te krijgen! Hou deze pagina in het oog voor nieuwe acties!!

Blogger worden in ruil voor gratis edelstenen?

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die willen meewerken aan de website. Als jij ons wil helpen door het schrijven van blogberichten / maken van filmpjes willen wou jij edelstenen in de plaats geven! Heb je interesse? Neem dan zeker contact met ons op!