Over mij

Ik ben Niels, van het magische jaar 1990. Op deze website kan je meekijken in mijn dagelijkse gewoonte. Ik geef je graag wat meer uitleg over de verschillende games die ik speel, goede en slechte gewoontes en niet te vergeten in review ook geregeld (nieuwe) producten.

Clash of Clans

Een van de games die ik al zeer lange tijd speel is clash of clans. Dit is een game waar je een dorp moet bouwen en je verdedigen tegen de aanvallen van andere spelers. Ook kan je zelf andere spelers aanvallen om hun grondstoffen te stelen. Verder bestaan er nog de befaamde clan games, clan wars. Je hebt er ook een brouwersbase waar je een 2de dorp aanmaakt met nieuwe gebouwen / andere troepen en vooral een edelsteenmijn!

Clash Royale

Een 2de game van Supercell. Dit werkt met ‘kaarten’ je selecteert een deck van 8 kaarten waarmee je je tegenstander wil uitschakelen. Doordat er zoveel verschillende kaarten bestaan heb je zeer veer verschillende decks. Elk met zijn voor en nadelen. Op deze site geef ik je een overzicht van alle kaarten die je kan spelen + enkele video’s hoe ik gebruik maak van de legendarische kaarten in clash royale.