Forerunner 935 review

Ik ben een ‘fervent’ sporter. Hierdoor hou ik graag mijn sportactiviteiten bij. Ik heb de perfecte partner gevonden: een Garmin sporthorloge. Garmin is een zeer grote speler in de markt van sport accessoires. Zo hebben ze ook nog een aansluitende hartslag meter voor deze forerunner. Verder bezit Garmin ook nog een cadans en snelheidssensor voor op je fiets te bevestigen.

Review Garmin forerunner 935

Forerunner 935

Deze Garmin sporthorloge is ontwikkeld voor de triatleten, je kan er bijna elke sport mee uitoefenen. Een van de grote voordelen van deze horloge is dat je hem bijna niet voelt zitten om je pols. De horloge weegt maar 49 gram! Een klein nadeel is dat deze voor een groot deel uit plastiek bestaat en dus iets minder stevig is als de duurdere modellen.

De Forunner 935 kan je standaard kopen in de zwarte uitvoering. Er bestaan zeer veel ‘nieuwe’ bandjes zodat je deze je eigen touch kan geven. Er zijn bandjes beschikbaar in alle kleuren van de regenboog.

Functies Garmin forerunner 935

Deze sporthorloge heeft een zeer uitgebreide lijst met mogelijkheden, hier gaan we een overzichtje van maken. De eerste en belangrijkste functie is het opnemen van je sportactiviteiten. Enkele voorbeelden van sportactiviteiten die standaard ingesteld staan:

  • Hardlopen (buiten of loopband)
  • Fietsen (buiten of binnen)
  • Zwemmen (De horloge is waterdicht tot 50m)
  • Skien
  • Golfen
  • Wandelen

Verder beschikt de Garmin forerunner 935 over een ingebouwd hartslagmeter. Zo kan je direct je hartslag opvolgen bij een sport inspanning. Opgelet een polshartslagmeting is minder nauwkeurig dan wanneer je een hartslagband aankoopt. Als je op interval training gaat in ee hartslagband zeker aan te raden.

Ingebouwde GPS / kompas / barometer / gyroscoop

Dankzij deze ingebouwde sensors kan je al je sportgegevens bijhouden. De gps zal je achteraf je route tonen. De barometer en gyroscoop zorgen voor alle andere gegevens die nodig zijn om een duidelijk beeld te vormen van je sportprestatie.

Garmin forerunner 935 kopen?

Ik heb mijn sporthorloge gekocht bij coolblue. Vandaag besteld morgen geleverd.

KOOP HEM HIER (Coolblue)

Geef een reactie